ALGEMEEN

www.vivapernis.nl

Een verwendag "voor pernisser vrouwen door pernisser vrouwen".

Een heerlijke verwendag voor vrouwen die getroffen zijn door kanker of een andere levensbedreigende ziekte.

 

KWALITEIT EN CERTIFICERING

www.procert.nl

Kwaliteitsregister voor pedicures.

www.hba.nl  

Hoofdbedrijfsschap Ambachten

 

VOETVERZORGING

www.huidinfo.nl/voetschimmel

Informatie van een dermatoloog over voetschimmel. Waar komt het vandaan, hoe is het te genezen en wat moet ik doen om het te voorkomen of terug te laten keren.

 

MEDISCH

www.reumabond.nl

Website van de Reumabond.

Voorlichting en praktische tips ( ook over voeten )

www.dvn.nl

Website van Diabetes Vereniging Nederland.

Voorlichting en praktische tips ( ook over voeten )

www.diabetesfederatie.nl

De Nederlandse Diabetes Federatie, initieert, ondersteunt en volgt wetenschappelijk onderzoek naar diabetes mellitus, promoot de diabetes ketenzorg en rapporteert over de ontwikkelingen op dat gebied.

www.diabetesfonds.nl

Het Diabetesfonds onderzoekt de herkomst van diabetes, geeft gerichte tips aan de consument om diabetes zoveel mogelijk te voorkomen en zamelt geld in ten bate van wetenschappelijk onderzoek.

www.huidpatienten-nederland.nl

De Huidfederatie is een steunpunt voor mensen met huidklachten, o.a. ten gevolge van chronische ziekten, zoals diabetes en reuma. Hier kunnen mensen, die voethuidproblemen ondervinden, ook terecht op infolijn, waar men gericht vragen kan stellen.

www.podotherapie.nl

Website van branchevereniging Nederlandse Vereniging van podotherapeuten. Met informatie over het werk van de podotherapeut, wetenschappelijk onderzoek en initiatieven om de professionele voetverzorging in nederland te bevorderen, c.q. te verbeteren.

www.nvos-orthobanda.nl

Informatie over het werk van de orthopedisch schoentechnicus met getuigenissen van consumenten, die met behulp van een orthopedisch schoentechnicus aangepast schoeisel aangemeten hebben gekregen, die de klacht zoveel mogelijk reduceert.

www.zorgverzekering.startpagina.nl

Een overzichtelijke en complete website, die functioneert als een startpagina, waarop de consument alle in nederland actieve zorgverzekeraars kan terugvinden en waarop ook informatie is terug te vinden over de voorwaarden van diverse zorgverzekeraars ten aanzien van (noodzakelijke) voetverzorging.